Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИвонаПејковска 02725916.11.1995
2СимонаДеловска 02608219.06.1992
3ЕмилијаЛазарова 02608107.09.1995
4ТамараГилева 02569511.01.2004
5СтефанијаЦветаноска 02727409.10.2003
6ИваЧолакоска 02727505.08.2003
7НинаЗафирова 02637713.09.2004
8ЈованаПетрушевска 02608304.01.2000
9АњаНачевска 02548424.05.2007
10АнаАнгеловска 02646811.04.2004
11МилицаНиколиќ 02709211.07.2006
12ХристинаСтавревска 02632405.04.2004
13АнаМилованова 02603927.03.2005
14МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
15БојанаАнастасијеска 02669121.07.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2БранкоАндриевскиТехнички раководител
3БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
4ЖаклинаСтојановскаТренер
5БлагојаТрифуновскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ