Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М12

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛораРистеска 02555827.06.2009
2МаријаДимитровска 02728417.02.2010
3МилаНачевска 02607927.01.2009
4ЈованаДимовска 02728610.02.2009
5ЈанаПислевска 02734222.04.2009
6ИваДимитријевиќ 02728301.08.2009
7НиколијаИвановска 02741319.12.2011
8НадеждаСтојановска 02741421.06.2010
9ТамараКостова 02741502.03.2009
10АнѓелинаНиколиќ 02798530.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ