Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АњаНачевска 02548424.05.2007
2ЛораРистеска 02555827.06.2009
3ТеодораМариновска 02547910.04.2008
4МаријаДимитровска 02728417.02.2010
5МилаНачевска 02607927.01.2009
6БојанаНиколиќ 02728009.07.2007
7МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
8ИваЗгонц 02671329.04.2007
9БојанаАнастасијеска 02669121.07.2007
10ЈованаДимовска 02728610.02.2009
11ЈанаПислевска 02734222.04.2009
12ИваДимитријевиќ 02728301.08.2009
13СтефанијаСтојкоска 02728128.05.2007
14НиколијаИвановска 02741319.12.2011
15НадеждаСтојановска 02741421.06.2010
16ТамараКостова 02741502.03.2009
17АнѓелинаНиколиќ 02798530.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ