Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛораРистеска 02555827.06.2009
2ТеодораМариновска 02547910.04.2008
3МаријаДимитровска 02728417.02.2010
4ЈанаПислевска 02734222.04.2009
5НиколијаИвановска 02741319.12.2011
6НадеждаСтојановска 02741421.06.2010
7ТамараКостова 02741502.03.2009
8НартаФерати 02856717.04.2008
9ТеаТрајковска 02832626.02.2010
10АндреаЛукарева 02937908.06.2008
11ЈованаСтанојоска 02874411.05.2011
12ХанаФилиповска 02874319.11.2010
13ЈованаСтолеска 02957023.02.2010
14АнгелинаНиколиќ 02962030.07.2010
15МилаБлажевска 02970109.09.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3ЈасминаГерасимовска НиколиќПомошник тренер
4СлавицаНаковТренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ