Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитраНиколова 02730219.10.2006
2МилаМишиќ 02728224.07.2006
3СараБалова 02727610.11.2006
4АњаНачевска 02548424.05.2007
5МилицаНиколиќ 02709211.07.2006
6СараЈованова 02727702.04.2006
7ТеодораМариновска 02547910.04.2008
8МилаМилосавлевска 02802621.05.2006
9ЕмилијаСтанојоска 02728710.11.2006
10АнаМилованова 02603927.03.2005
11БојанаНиколиќ 02728009.07.2007
12МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
13ИваЗгонц 02671329.04.2007
14ДаријаМанева 02727915.11.2006
15БојанаАнастасијеска 02669121.07.2007
16СтефанијаСтојкоска 02728128.05.2007
17АнелаМемет 02802729.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ЈасминаГерасимовска НиколиќТренер
3СлавицаНаковПомошник тренер
4БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
5БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ