Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараБалова 02727610.11.2006
2АњаНачевска 02548424.05.2007
3ЛораРистеска 02555827.06.2009
4ТеодораМариновска 02547910.04.2008
5ЕмилијаСтанојоска 02728710.11.2006
6БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
7МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
8ДаријаМаневска 02727915.11.2006
9БојанаАнастасијеска 02669121.07.2007
10ЈанаПислевска 02734222.04.2009
11СтефанијаСтојкоска 02728128.05.2007
12ТамараКостова 02741502.03.2009
13МаријаЕфтимова 02825923.05.2007
14АнелаМемет 02802729.11.2006
15НартаФерати 02856717.04.2008
16ТеаТрајковска 02832626.02.2010
17АнгелаАнѓелеска 02874118.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГоранАндоновЛекар
2ГораздАндоновЛекар
3ЈасминаГерасимовска НиколиќТренер
4СлавицаНаковПомошник тренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ