Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТамараГилева 02569511.01.2004
2СтефанијаЦветаноска 02727409.10.2003
3ИваЧолакоска 02727505.08.2003
4НинаЗафирова 02637713.09.2004
5СараБалова 02727610.11.2006
6АнаАнгеловска 02646811.04.2004
7МилицаНиколиќ 02709211.07.2006
8ХристинаСтавревска 02632405.04.2004
9СараЈованова 02727702.04.2006
10АнаМилованова 02603927.03.2005
11ДаријаМанева 02727915.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ