Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

ЖКК Вардар

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараБалова 02727610.11.2006
2АњаНачевска 02548424.05.2007
3ЕмилијаСтанојоска 02728710.11.2006
4БојанаНиколиќ 02874209.07.2007
5МартинаЏангаровска 02728524.03.2007
6ДаријаМаневска 02727915.11.2006
7БојанаАнастасијеска 02669121.07.2007
8СтефанијаСтојкоска 02728128.05.2007
9МаријаЕфтимова 02825923.05.2007
10АнелаМемет 02802729.11.2006
11АнгелаАнѓелеска 02874118.11.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ГораздАндоновЛекар
2ГоранАндоновЛекар
3ЈасминаГерасимовска НиколиќТренер
4СлавицаНаковПомошник тренер
5БранкицаПерчинковскаФизиотерапевт
6БлагојаТрифуновскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ