Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Куманово 2020

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕлеонораМилановска 02753011.01.2004
2АнастасијаСтојанчевска 02903019.03.2002
3МилаДимитриевска 02752013.03.2006
4ГеоргинаСтојмановска 02752109.05.2004
5КатеринаЦветановска 02752218.08.2005
6МартинаЈовановска 02752319.01.1996
7ЈованаПетровска 02752515.01.2002
8СофијаНорска 02752730.05.2006
9ИванаАнгеловска 02752827.12.2005
10АнастасијаМицевска 02752923.09.2002
11ЕленаКлековска 02903122.05.1996
12МаријаСтојменовска 02903618.12.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарГазеповПомошник тренер
2ЃорѓиГеоргиевскиТренер
3ДаркоПетковски СпејкоТехнички раководител
4МаријаТомиќТренер
5ЈованаТрајановиќФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ