Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Куманово 2020

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕлеонораМилановска 02753011.01.2004
2АнастасијаСтојанчевска 02903019.03.2002
3ГеоргинаСтојмановска 02752109.05.2004
4КатеринаЦветановска 02752218.08.2005
5МартинаЈовановска 02752319.01.1996
6ИванаАнгеловска 02752827.12.2005
7АнастасијаМицевска 02752923.09.2002
8ЕленаКлековска 02903122.05.1996
9МаријаСтојменовска 02903618.12.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарГазеповПомошник тренер
2ЃорѓиГеоргиевскиТренер
3ДаркоПетковски СпејкоТехнички раководител
4МаријаТомиќТренер
5ЈованаТрајановиќФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ