Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

ЖКК Куманово 2020

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1НаталијаГаревска 02752623.08.2001
2АнаНиколовска 02752405.06.2002
3РобертаАнтовска 02783720.10.2002
4ЕлеонораМилановска 02753011.01.2004
5МилаДимитриевска 02752013.03.2006
6ГеоргинаСтојмановска 02752109.05.2004
7КатеринаЦветановска 02752218.08.2005
8МартинаЈовановска 02752319.01.1996
9ЈованаПетровска 02752515.01.2002
10СофијаНорска 02752730.05.2006
11ИванаАнгеловска 02752827.12.2005
12АнастасијаМицевска 02752923.09.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарКрстевскиСлужбен претставник
2ДаркоПетковскиТехнички раководител
3ДаркоСмиљковиќТренер
4МилошЦветковскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ