Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Аут

ЖКК Куманово 2020

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаДогазанска 02805607.09.1990
2НаталијаГаревска 02752623.08.2001
3АнаНиколовска 02752405.06.2002
4РобертаАнтовска 02783720.10.2002
5ЕлеонораМилановска 02753011.01.2004
6МилаДимитриевска 02752013.03.2006
7ГеоргинаСтојмановска 02752109.05.2004
8КатеринаЦветановска 02752218.08.2005
9МартинаЈовановска 02752319.01.1996
10ЈованаПетровска 02752515.01.2002
11СофијаНорска 02752730.05.2006
12ИванаАнгеловска 02752827.12.2005
13АнастасијаМицевска 02752923.09.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарКрстевскиСлужбен претставник
2ДаркоПетковскиТехнички раководител
3ДаркоСмиљковиќТренер
4МилошЦветковскиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ