Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефаниЦветановска 02861207.05.2003
2АлбинаПлакај 02861101.01.2001
3ВикторијаФабијанска 02726027.02.2002
4МаријаСтаменова 02936506.03.2004
5МаријаМитева 02646921.09.1998
6ТеодораТошевска 02647301.08.1998
7ИвонаПетровска 02727217.05.1998
8ТамараКирова 02788630.06.2005
9ЛараМалиновска 02938919.11.2007
10МихаелаДамеска 02939002.04.2007
11БелмаДечковиќ 02977420.01.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Жормелис АнгеликаУрбина02900409.07.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндроникиБибовскаЛекар
2ЈанеГорговскиФизиотерапевт
3ДраганДимовскиТехнички раководител
4Ивица КлењовскиЛекар
5ВелаКрасниќТренер
6ЏељоКрасниќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ