Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СтефаниЦветановска 02861207.05.2003
2АлбинаПлакај 02861101.01.2001
3ВикторијаФабијанска 02726027.02.2002
4МаријаМитева 02646921.09.1998
5ТеодораТошевска 02647301.08.1998
6ИвонаПетровска 02727217.05.1998
7ТамараКирова 02788630.06.2005
8ЛараМалиновска 02717219.11.2007
9МихаелаДамеска 02619302.04.2007

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Жормелис АнгеликаУрбина02900409.07.1996

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндроникиБибовскаЛекар
2ЈанеГорговскиФизиотерапевт
3ДраганДимовскиТехнички раководител
4Ивица КлењовскиЛекар
5ВелаКрасниќТренер
6ЏељоКрасниќСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ