Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторијаПанова 02781003.01.2002
2АлбинаПлакај 02726101.01.2001
3ВикторијаФабијанска 02726027.02.2002
4СофијаГоговска 02781124.09.2004
5МаријаМитева 02646921.09.1998
6ИвонаПетровска 02727217.05.1998
7ЛараМалиновска 02717219.11.2007
8АнаСарафилоска 02717806.10.2009
9ЕмилијаТасеска 02727325.12.2003
10ЈанаАнчевска 02755430.06.2006
11МатеаБлажевска 02755317.02.2006
12МилаИлковска 02647422.03.2004
13НедаЃорговска 02718201.10.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндроникиБибовскаЛекар
2ЈанеГорговскиФизиотерапевт
3ЏељоКрасниќСлужбен претставник
4ВелаКрасниќТренер
5ЉупчоМалиновскиТехнички раководител
6МаринаПетревскаФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ