Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Аут

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторијаПанова 02781003.01.2002
2АлбинаПлакај 02726101.01.2001
3ВикторијаФабијанска 02726027.02.2002
4МаријаКоштревска 02734309.08.2002
5СофијаГоговска 02781124.09.2004
6МаријаМитева 02646921.09.1998
7ИвонаПетровска 02727217.05.1998
8ТамараКирова 02788630.06.2005
9ЛараМалиновска 02717219.11.2007
10АнаСарафилоска 02717806.10.2009
11МихаелаДамеска 02619302.04.2007
12НедаЃорговска 02718201.10.2010
13АнаЦековска 02821929.01.2004

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЕргитаДема02830619.07.2001
2АгнесаРахмани02831221.01.2002

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндроникиБибовскаЛекар
2ЈанеГорговскиФизиотерапевт
3ЏељоКрасниќСлужбен претставник
4ВелаКрасниќТренер
5ЉупчоМалиновскиТехнички раководител

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ