Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛараМалиновска 02717219.11.2007
2АнаСарафилоска 02717806.10.2009
3ЈанаОгнанов 02830103.03.2010
4МихаелаДамеска 02619302.04.2007
5НедаЃорговска 02718201.10.2010
6ЈаснаОгнанов 02830018.04.2012
7ЈованаСисиркоска 02830221.01.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ