Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаСарафилоска 02717806.10.2009
2НедаЃорговска 02718201.10.2010
3ЈованаДимовска 02938810.02.2009
4ЈованаСисиркоска 02830221.01.2009
5БисераСинадиновска 02956821.08.2008
6МихаелаМојсоска 02956920.02.2008
7АникаДимовска 02963926.06.2012
8ЛараРангеловиќ 02964202.12.2012
9АнаДанева 02969002.07.2013
10КалинаТрпевска 02968908.04.2013
11АнгелаБлажевска 02977305.01.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндроникиБибовскаЛекар
2ЈанеГорговскиФизиотерапевт
3ДраганДимовскиТехнички раководител
4ЏељоКрасниќСлужбен претставник
5ВелаКрасниќТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ