Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛараМалиновска 02938919.11.2007
2АнаСарафилоска 02717806.10.2009
3МихаелаДамеска 02939002.04.2007
4НедаЃорговска 02718201.10.2010
5ЈованаДимовска 02938810.02.2009
6БелмаДечковиќ 02977420.01.2007
7ЈованаСисиркоска 02830221.01.2009
8БисераСинадиновска 02956821.08.2008
9МихаелаМојсоска 02956920.02.2008
10АнгелаБлажевска 02977305.01.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АндроникиБибовскаЛекар
2ЈанеГорговскиФизиотерапевт
3ДраганДимовскиТехнички раководител
4ЏељоКрасниќСлужбен претставник
5ВелаКрасниќТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ