Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

ЖКК МЗТ Скопје Аеродром

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЛараМалиновска 02717219.11.2007
2ЕмилијаТасеска 02727325.12.2003
3ЈанаАнчевска 02755430.06.2006
4МатеаБлажевска 02755317.02.2006
5МилаИлковска 02647422.03.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ