Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

ЖКК Пелистер

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнгелаБожиновска 02938522.05.2011
2ЖанетаГелева 02938420.12.2011
3АлександраКечевска 02964310.07.2008
4ЈованаИлиевска 02906007.12.2009
5НадјаПетровска 02906109.10.2011
6ЕвгенијаПетковска 02906214.06.2010
7МартинаАчевска 02906421.07.2008
8МихаелаГеоргиевска 02906525.11.2008
9ИванаСердарова 02906607.07.2008
10ИскраМомировска 02906716.04.2009
11МатеаСтефковска 02938719.08.2010
12ЈанаСтефковска 02938630.12.2011

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИванТасевСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ