Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

ЖКК Работнички

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СимонаСтаноевска 02877328.02.1991
2ЕдинаМуса 02876607.08.1991
3ИванаХарбов 02877205.08.1998
4КристинаТодевска 02876419.08.1999
5СтефанијаЦветаноска 02877009.10.2003
6ИваЧолакоска 02876705.08.2003
7КристинаЈаневска 02877204.07.1997
8ЈованаСтојанова 02876919.01.1999
9ЈанаНиколовска 02876808.02.2000
10АнаЃоргиевска 02876522.10.2006
11АнилаРулани 02877706.04.2005
12СлавицаЈанкова 02877402.06.2000
13ЈанаЈазаџиевска 02876304.04.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександраВасилевскаСлужбен претставник
2ДраганКлопчевскиЛекар
3ИлијаНиколовскиЛекар
4ЖаклинаСтојановскаТренер
5ТошеТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ