Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Супер Лига

ЖКК Работнички

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СандраЛалкова 02741620.04.2000
2СимонаСтаноевска 02742328.02.1991
3ЕдинаМуса 02742107.08.1991
4ДраганаПетковска 02742624.12.1997
5ИванаХарбов 02742505.08.1998
6СањаЦветковиќ 02742009.06.1997
7КристинаТодевска 02742219.08.1999
8КристинаЈаневска 02741804.07.1997
9ПетранкаСтојановска 02779615.09.2002
10ЈованаСтојанова 02741719.01.1999
11ЈанаНиколовска 02741908.02.2000
12ЈанаЈазаџиевска 02742404.04.2001
13АполонијаАнтиќ 02779710.09.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганКлопчевскиЛекар
2БилјанаКузмановскаТехнички раководител
3АмдиМусаТренер
4БлагојаТодевскиСлужбен претставник
5ТошеТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ