Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

ЖКК Работнички

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаЃоргиевска 02876522.10.2006
2КалинаСтефановска 02952403.07.2016
3КалинаЈордановска 02952320.02.2011
4КалинаВелјаноска 02952203.04.2011
5МашаТрифуновска 02952116.04.2011
6АнгелаКараманова 02952015.05.2011
7АњаИфковска 02951901.05.2013
8МоникаМладеновска 02951830.11.2012
9МилаВиќентијевиќ 02951725.02.2009
10НинаСимјаноска 02951625.03.2007
11МагдаленаКрстева 02951525.10.2007
12ТамараАтанасовска 02951404.07.2007
13МиаАвиа 02969115.07.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ДраганКлопчевскиЛекар
2ЕдинаМусаТренер
3ЈанаНиколовскаПомошник тренер
4ИлијаНиколовскиЛекар
5ЈованаСтојановаПомошник тренер
6ТошеТрајковскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ