Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинаАлексова 02901725.11.2002
2ЕраПајазити 02778022.05.1998
3ДренушеМуниши 02895507.02.2001
4МевланаХани 02901327.10.2002
5РинаСалиу 02895624.06.2003
6ЈованаЛазаревска 02958611.09.2003
7ДеаХоџа 02378301.08.2005
8ГорданаМилошевиќ 02901507.07.2002
9Ана МаријаДојкова 02910609.03.2003
10БесартаХаскај 02978119.05.2004
11СараСулејмани 02938310.02.2008
12АнесаРамадани 02828710.04.2006
13ЕлинаНуредини 02831609.08.2006
14АнидаАлиу 02837323.05.2007
15АлтинаБајрами 02895219.04.2009
16ЛинаБериша 02895414.05.2006
17ФитореЛесковица 02901401.02.2007
18ЕронаЗеќири 02903728.12.2007
19ЕрмираХалими 02966427.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ФаикМифтариЛекар
4ЕнверМифтариТренер
5ЕраПајазитиПомошник тренер
6ФитимСулејманиСлужбен претставник
7ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ