Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Б Лига Жени

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинаАлексова 02901725.11.2002
2ЕраПајазити 02778022.05.1998
3ДренушеМуниши 02895507.02.2001
4МевланаХани 02901327.10.2002
5РинаСалиу 02895624.06.2003
6ДеаХоџа 02378301.08.2005
7ГорданаМилошевиќ 02901507.07.2002
8АнесаРамадани 02828710.04.2006
9ЕлинаНуредини 02831609.08.2006
10ЛинаБериша 02895414.05.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ЕркамИсмаилиСлужбен претставник
4ЕнверМифтариТренер
5ЕраПајазитиПомошник тренер
6ФитимСулејманиСлужбен претставник
7ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ