Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Запад

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинаАлексова 02528325.11.2002
2ЕраПајазити 02778022.05.1998
3МевлудеЦури 02260213.11.2004
4АлевТахир 02150612.05.2003
5АзраРамани 02776708.04.2002
6РинаСалиу 02261324.06.2003
7ЈованаЛазаревска 02509811.09.2003
8ДеаХоџа 02378301.08.2005
9АнилаРулани 02499306.04.2005
10АдеаАгај 02506210.06.2006
11ВесартаХаскај 02529919.05.2004
12СараСулејмани 02531510.02.2008
13РукијеМехмед 02549019.11.2005
14ЛемисаБајрами 02711824.12.2002
15БлинаЕјупи 02779817.03.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ФаикМифтариПомошник тренер
3ЕнверМифтариТренер
4ЕраПајазитиПомошник тренер
5ФитимСулејманиСлужбен претставник
6ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ