Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Плеј Аут

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МартинаАлексова 02528325.11.2002
2ЕраПајазити 02778022.05.1998
3МевлудеЦури 02260213.11.2004
4АлевТахир 02150612.05.2003
5АзраРамани 02776708.04.2002
6РинаСалиу 02261324.06.2003
7ЈованаЛазаревска 02509811.09.2003
8ДеаХоџа 02378301.08.2005
9АнилаРулани 02499306.04.2005
10АдеаАгај 02506210.06.2006
11ВесартаХаскај 02529919.05.2004
12СараСулејмани 02531510.02.2008
13РукијеМехмед 02549019.11.2005
14ЛемисаБајрами 02711824.12.2002
15БлинаЕјупи 02779817.03.2009

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АлисонЏонсон02831424.06.1995
2МерјемаБучук02831317.04.2001

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ФаикМифтариПомошник тренер
4ЕнверМифтариТренер
5ЕраПајазитиТренер
6ФитимСулејманиСлужбен претставник
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ