Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараСулејмани 02531510.02.2008
2СараШуки 02711715.01.2008
3СиханаШеху 02711516.03.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ