Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараСулејмани 02938310.02.2008
2СиханаШеху 02711516.03.2008
3БлинаЕјупи 02779817.03.2009
4АлеаАмети 02833229.07.2009
5НидаЈусуф 02833327.07.2008
6АлтинаБајрами 02895219.04.2009
7СафијеМусли 02895728.05.2008
8МунисеСелими 02895807.10.2008
9ЛедионаМуча 02938121.01.2009

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариТехнички раководител
2БлертаДеариЛекар
3ЕнверМифтариТренер
4ЕраПајазитиПомошник тренер
5ФитимСулејманиСлужбен претставник
6ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ