Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДеаХоџа 02378301.08.2005
2АнилаРулани 02499306.04.2005
3АдеаАгај 02506210.06.2006
4СараСулејмани 02531510.02.2008
5АртаСали 02548927.10.2005
6РукијеМехмед 02549019.11.2005
7СараШуки 02711715.01.2008
8СиханаШеху 02711516.03.2008
9ДиелаРамадани 02720615.07.2006
10БлинаЕјупи 02779817.03.2009
11ИнџиАвди 02820723.04.2005
12ЉинаАрифи 02820808.07.2010
13МејремСала 02820913.12.2008
14БљетаЖарку 02821022.09.2008
15ЛираЖарку 02821120.06.2007
16АнесаРамадани 02828710.04.2006
17ЕлинаНуредини 02831609.08.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариТехнички раководител
2БлертаДеариЛекар
3ЕнверМифтариТренер
4ФаикМифтариПомошник тренер
5ЕраПајазитиТренер
6ФитимСулејманиСлужбен претставник
7СтеванчеТалескиФизиотерапевт
8ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ