Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СараСулејмани 02938310.02.2008
2СиханаШеху 02711516.03.2008
3БлинаЕјупи 02779817.03.2009
4АнесаРамадани 02828710.04.2006
5АлеаАмети 02833229.07.2009
6НидаЈусуф 02833327.07.2008
7АнидаАлиу 02837323.05.2007
8СафијеМусли 02895728.05.2008
9МунисеСелими 02895807.10.2008
10ФитореЛесковица 02901401.02.2007
11ЕронаЗеќири 02903728.12.2007
12СуејлаАлија 02957930.06.2007
13ЛедионаМуча 02938121.01.2009
14БерраТуша 02939114.11.2007
15АрјетаЉимани 02939218.12.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1БлертаДеариЛекар
2ВалонДеариТехнички раководител
3ЕнверМифтариТренер
4ЕраПајазитиПомошник тренер
5ФитимСулејманиСлужбен претставник
6ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ