Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МевлудеЦури 02260213.11.2004
2АлевТахир 02150612.05.2003
3РинаСалиу 02261324.06.2003
4ЈованаЛазаревска 02509811.09.2003
5РукијеМехмед 02549019.11.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ