Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M18

ЖКК Шкупи

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДеаХоџа 02378301.08.2005
2АнесаРамадани 02828710.04.2006
3АнидаАлиу 02837323.05.2007
4ФитореЛесковица 02901401.02.2007
5ЕронаЗеќири 02903728.12.2007
6СуејлаАлија 02957930.06.2007
7АрјетаЉимани 02939218.12.2006
8ЕрмираХалими 02966427.03.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВалонДеариТехнички раководител
2БлертаДеариЛекар
3ЕнверМифтариТренер
4ЕраПајазитиПомошник тренер
5ФитимСулејманиСлужбен претставник
6ШенолТахирЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ