Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М14

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1СаитМаца 02926406.11.2008
2МаринАнгеловски 02928202.06.2008
3БожинМицковски 02926303.08.2009
4ЛукаЧучанов 02854819.06.2009
5ИванЗврлевски 02855014.01.2009
6ХристијанБожиновски 02855109.03.2009
7ДавидДавитковски 02855221.07.2009
8МаркоСолев 02855406.02.2009
9АлександарДимитрашковиќ 02922421.07.2008
10НиколаЧакаров 02972306.09.2008
11РистеЧавдаров 02972412.06.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирМирковскиТехнички раководител
2ГоранМирковскиСлужбен претставник
3СтефанТрајковскиТренер
4МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ