Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

ИБА Баскет

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ТодорПетров 02973203.02.2000
2МикиДимитриевски 02928330.05.1998
3МаркоАтанасов 02932404.10.2003
4ОгненЈанков 02936015.08.2003
5ОгненИвановски 02922225.11.1997
6ВикторПетров 02922107.06.1994
7ГорјанПавловски 02946126.06.2002
8ИванУгринов 02953701.09.2000
9АндрејСтанковски 02928114.08.2003
10МилошРистовски 02972514.04.2000
11ДамјанСтоименов 02932526.02.2001
12МатејЈованов 02922307.06.2007
13ИванДеспотовски 02932616.12.2004
14БојанСтојановски * Водно Санс02856113.10.2004
15ТарикПепиќ * Шкупи02896515.04.2003
16МатејМихаилов * Водно Санс02856228.07.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ВладимирМирковскиТехнички раководител
2ГоранМирковскиСлужбен претставник
3СтефанТрајковскиТренер
4МилчоФилипчеЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ