Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

КК Дени 4

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВикторВелјановиќ 02883117.06.2005
2БорисСтолески 02883204.10.2005
3ВасилБрајковски 02883016.05.2005
4ФилипЈакововски 02883414.01.2005
5ПетарРистоски 02900107.03.2004
6ВикторМитевски 02883319.04.2005
7ТироБилал 02873303.06.2004
8ЕнсурШабани 02873421.05.2004
9ТрајчеЗдравковски 02873531.08.2004
10КортанРечани 02873617.05.2004
11МухамедИсени 02873708.11.2004
12СадикТаравари 02873802.12.2004
13МартинЗаксимовски 02873924.02.2005
14ДариоСофрески 02874020.07.2005
15АлександарДимоски 02932704.09.2004
16ДраганНовески 02949808.09.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МиџаитАметиФизиотерапевт
2ОсманСалиЛекар
3СузанаСелимиТехнички раководител
4ДенисСелимиТренер
5СенадаСелимиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ