Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета Б Лига Мажи

КК Дибра Егалс

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ПринцЧутра 02930806.06.1997
2БесимДоволани 02930514.05.2004
3ЕминВрзиволи 02930623.02.1987
4НолиЌормемети 02930705.10.1991
5ФатмирБомова 02930912.06.2003
6ГафурДика 02931006.11.1981
7ЕдипПапранику 02931128.02.1992
8БесмирДеволани 02931214.05.2004
9ТониХатипи 02931319.01.2007
10ЛоранАтипи 02931405.07.2000
11СкендерМарке 02931515.07.2002
12АрјонМарку 02931627.12.1993
13ГентиАмбари 02931701.10.2004
14ЕрјонАтипи 02931810.01.2006
15АрианЏумкар 02931924.01.1996
16ЕдуардИлјази 02932016.03.2004
17МухамедЌамиловски * Црн Дрим 00702894110.11.2005
18АрјанЌамиловски * Црн Дрим 00702894218.11.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ЛеонардВелиуФизиотерапевт
2ФатјонДемаЛекар
3АфримКркутиТехнички раководител
4БесартЛешиТренер
5МиронМуладаутиСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ