Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Клубски

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1АнаАнгеловска 02452726.02.2006
2ЕленаОрлова 02505929.08.2006
3ТеодораАтанасовска 02505825.10.2006
4ЕвгенијаНиколовска 02453908.02.2008
5НаталијаДамјанова 02453402.09.2006
6РадмилаСтоименовска 02453319.06.2006
7ЕленаДимитровска 02453817.05.2008
8МаринелаТренчовска 02452317.09.2006
9АнаКостадиновска 02465321.09.2006
10АнаСтоименовска 02453018.11.2010
11МеланиСтоименовска 02452910.02.2008
12МартинаЕфтимовска 02828829.02.2008

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ