Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилНиколовски 02869809.06.1988
2ГоранГлавчев 02870119.06.1993
3ПредрагПајиќ 02869620.01.1993
4ДаниелНацевски 02869906.08.1995
5МаркоСимоновски 02743428.06.1989
6ИлијаКолев 02871302.08.1996
7ДимитарЛазаревски 02869718.03.1999
8ТомиславПетров 02869304.11.1999
9ВаскоСтарделов * Спорт Тим Неготино02869511.01.2002
10ДимитарМитровски 02870005.11.1998
11РистеДуев * Соколи 193302869420.12.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЧазВилијамс02870306.04.1991
2ВлаткоГраниќ02870215.07.1994
3Џошуа НорманНурс02881127.11.1997
4ЕдиСинадиновиќ02958428.04.1988

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИлијаЕфтимовПомошник тренер
2ЈованКарајановФизиотерапевт
3ПатрикМатЛекар
4ПавлеНиколовТренер
5ТодорРистовТехнички раководител
6ЖивкоСтарделовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ