Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ЈорданКузманов 02425619.03.2006
2АндрејИчев 02675704.04.2006
3ДавидКокочев 02675819.06.2006
4ЛазарГеоргиев 02827327.04.2006
5ЗоранКундурџиев 02827618.04.2006
6ЃорѓиАблаков 02942123.04.2006
7ПавелДимитрушев 02942212.11.2007
8МартинМитренцев 02942324.09.2006
9АлександарРистов 02942427.10.2006
10ЗлаткоТомов 02942518.08.2007
11ЃорѓиГушев 02942625.03.2006
12ЕфремПопов 02942717.02.2006
13ЗоранИлков 02942821.09.2006
14РистоЛазаров 02942918.06.2007
15ДимчеЕфтимов 02943020.01.2006
16РистеБукрлишев 02947730.04.2007

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИлијаЕфтимовТренер
2ПатрикМатЛекар
3ТодорРистовТехнички раководител
4ЖивкоСтарделовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ