Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М18

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1БорисКаркалашев 02424116.04.2004
2ВенкоЈанчев 02424506.08.2005
3ГеоргиШутаров 02424721.07.2005
4ЈорданКузманов 02425619.03.2006
5НиколаНајдоски 02675001.10.2005
6СтефанКаркалашев 02675428.10.2005
7АндрејИчев 02675704.04.2006
8ДавидКокочев 02675819.06.2006
9АлександарДинев 02676011.07.2005
10МартинКарајанов 02676108.07.2005
11ЗоранКундурџиев 02827618.04.2006
12ЕфремПопов 02942717.02.2006
13ДимчеЕфтимов 02943020.01.2006
14РистеБукрлишев 02947730.04.2007
15АнтониоДелев 02958230.04.2005

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МицкоАлексовскиТренер
2ПатрикМатЛекар
3ТодорРистовТехнички раководител
4ЖивкоСтарделовСлужбен претставник

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ