Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Мажи

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ДимитарКараџовски 02743507.11.1984
2ПредрагПајиќ 02743620.01.1993
3МаркоСимоновски 02743428.06.1989
4БорисШутаров 02743821.11.1996
5МетодијаБешлиовски 02744019.08.1996
6МартинШалев 02743909.03.1996
7ТомиславПетров 02743704.11.1999
8ТодорБожинов 02744129.04.1998
9ИванПенов 02743204.08.2002
10ИванМитров 02743119.01.2002
11МаркоМитровиќ 02742827.05.2002
12ЖивкоСтарделов 02742912.12.2001
13ВаскоСтарделов 02743011.01.2002
14ДимитарМитровски 02758205.11.1998
15РистеДуев 02743320.12.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Џошуа Мајка АронСкот02749719.01.1998
2ВилиЏексон02749826.11.1996
3Дариус КарлајлХагинс02749914.10.1992
4Антван КарелМаксвел02750031.03.1997

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1АлександарЈончевскиТренер
2ВенциГавровскиСлужбен претставник
3БорисДучковТехнички раководител
4ИлијаЕфтимовПомошник тренер
5ЈанкоКартовСлужбен претставник
6ПатрикМатЛекар
7ПавлеНиколовПомошник тренер
8ТодорРистовТехнички раководител
9СимеонСтојчевскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ