Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M16

Кожув ад

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ВенкоЈанчев 02424506.08.2005
2ГеоргиШутаров 02424721.07.2005
3ЈорданКузманов 02425619.03.2006
4ТрајчеЕфтимов 02675225.01.2006
5ФилипЈандрески 02675101.04.2006
6НиколаНајдоски 02675001.10.2005
7СтефанКаркалашев 02675428.10.2005
8АндрејИчев 02675704.04.2006
9ДавидКокочев 02675819.06.2006
10АлександарДинев 02676011.07.2005
11МартинКарајанов 02676108.07.2005
12ЛазарГеоргиев 02827327.04.2006
13ТомасПејков 02827426.11.2006
14ЈованВелев 02827527.11.2006
15ЗоранКундурџиев 02827618.04.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1МицкоАлексовскиТренер
2ВенциГавровскиСлужбен претставник
3ПатрикМатЛекар
4СимеонСтојчевскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ