Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва А Лига Жени

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилаСпасовска 02641407.09.2000
2ИнославаСтојковска 02778922.11.2006
3МихаелаСтанковска 02490504.08.2004
4СараСтанојковска 02490913.04.2004
5БожицаСтоевска 02297318.08.2005
6МатејаДодевска 02297608.02.2005
7НенаСтоименова 02297810.05.2005
8ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
9МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
10КсенијаПетревска 02298122.10.2005
11ТамараСтојковска 02779026.04.2006
12ЈанаДавитковска 02456110.03.2006
13ТамараЃоргиевска 02646528.05.1996
14КирилаДимитрова 02891603.06.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаријаПетровиќ02891507.01.1990
2МартаВуловиќ02969408.02.2000

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаСлужбен претставник
2ИренаБелешковскаТехнички раководител
3ВедранБелешковскиПомошник тренер
4ЕмануелГруевскиТехнички раководител
5МирославИвановскиТренер
6ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
7ГоранКрстевскиЛекар
8ВикторПетровскиПомошник тренер
9ИванСтанковскиФизиотерапевт

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ