Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Трета А Лига Мажи

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИлчоТасевски 02949725.07.1998
2МатејМихајловски 02945419.04.2004
3МиланЈанковски 02945206.07.2004
4ДавидСтанковски 02975126.05.2003
5ВикторПетровски 02949212.02.2001
6ФилипДодевски 02951116.06.2004
7ГорјанМладеновски 02945607.09.2005
8МетодиМладеновски 02949319.05.1999
9ФилипГеоргиевски 02949426.12.2000
10НаумСтојановски 02944829.08.2005
11НаумМитковски 02944908.12.2003
12ФилипСтојановски 02945715.07.2007
13АндрејВаневски 02945829.01.2004
14СтефанЈакимовски 02949616.12.1994
15ВасилСтанковски 02951314.01.2007
16БраниславДавитковски 02975002.12.2007
17ДенисНиколовски * Еуро Никел 2005 ад02584701.09.2004
18МариоВеличковски * Еуро Никел 2005 ад02584610.02.2004

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2ВедранБелешковскиПомошник тренер
3ЕмануелГруевскиТехнички раководител
4КатеринаИвановскаЛекар
5МирославИвановскиПомошник тренер
6ВикторПетровскиТренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ