Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Исток

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилаСпасовска 02641407.09.2000
2ИнославаСтојковска 02778922.11.2006
3МихаелаСтанковска 02490504.08.2004
4СараСтанојковска 02490913.04.2004
5МихаелаМилковска 02490630.11.2004
6БожицаСтоевска 02297318.08.2005
7МатејаДодевска 02297608.02.2005
8НенаСтоименова 02297810.05.2005
9ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
10МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
11КсенијаПетревска 02298122.10.2005
12ЈанаДавитковска 02456110.03.2006
13МиленаСтојановска 02779117.12.2002
14МаријаЈакимовска 02781715.02.2001
15ТамараЃоргиевска 02646528.05.1996
16КирилаДимитрова 02778703.06.2003

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаСлужбен претставник
2ВедранБелешковскиПомошник тренер
3ЕмануелГруевскиТехнички раководител
4МирославИвановскиТренер
5ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
6ГоранКрстевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ