Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - Прва Лига Жени Супер Лига

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1КирилаСпасовска 02641407.09.2000
2МихаелаСтанковска 02490504.08.2004
3СараСтанојковска 02490913.04.2004
4МихаелаМилковска 02490630.11.2004
5БожицаСтоевска 02297318.08.2005
6МатејаДодевска 02297608.02.2005
7НенаСтоименова 02297810.05.2005
8ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
9МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
10КсенијаПетревска 02298122.10.2005
11ТамараСтојковска 02779026.04.2006
12МиленаСтојановска 02779117.12.2002
13ТамараЃоргиевска 02646528.05.1996
14КирилаДимитрова 02778703.06.2003

Странски Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1МаријаПетровиќ02825707.01.1990
2МиленаМарјановиќ02825615.05.1991

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2ВедранБелешковскиПомошник тренер
3ЕмануелГруевскиТехнички раководител
4МирославИвановскиТренер
5СлаѓанИвиќСлужбен претставник
6ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
7ГоранКрстевскиЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ