Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2021/2022


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - M14

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1Миа МаријаВелковска 02837513.02.2009
2МаријаСтојчевска 02837630.04.2009
3ЈованаГоргиевска 02837719.01.2008
4ЕленаСтанојковска 02838008.06.2008
5ГлоријаГруевска 02838221.01.2009
6НевенаСтефановска 02964529.03.2008
7ИсидораГогева 02965930.09.2009
8МихаелаМитовска 02965817.07.2009
9ЛуцијаЦветковска 02966102.04.2009
10ТеонаДејанова 02966225.10.2010
11МилаИлијевска 02967610.02.2008
12ВероникаДенковска 02967512.12.2008
13АнтонијаТодоровска 02967421.12.2008
14МилаСтојановска 02967325.07.2009
15НинаФилиповска 02967219.12.2009
16ЕваСтојановска 02966310.07.2010
17БеатрисаВелковска 02975527.03.2010

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаСлужбен претставник
2ВедранБелешковскиТренер
3ЕмануелГруевскиТехнички раководител
4МирославИвановскиПомошник тренер
5ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар
6ГоранКрстевскиЛекар
7ВикторПетровскиПомошник тренер

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ