Листа на одобрени играчи и службени лица

Сезона 2020/2021


  1. Знакот (*) до презимето означува дека играчот има двојна лиценца

Натпреварување - М16

Крива Паланка

Играчи

# Име Презиме Бр. Лиценца Датум на раѓање
1ИнославаСтојковска 02778922.11.2006
2БожицаСтоевска 02297318.08.2005
3МатејаДодевска 02297608.02.2005
4НенаСтоименова 02297810.05.2005
5ДраганаЦветковска 02297921.10.2005
6МихаелаАлексовска 02298025.03.2005
7КсенијаПетревска 02298122.10.2005
8ТамараСтојковска 02779026.04.2006
9МихаелаСтојановска 02456622.08.2006
10ЈанаДавитковска 02456110.03.2006
11ТеонаЗиновиева 02456313.11.2006
12МилаЈованова 02778826.05.2006
13ВикторијаЃоргиевска 02455714.02.2005
14ВалентинаЃоргиевска 02455614.02.2005
15ДејанаСтојановска 02573026.05.2007
16ДеспинаЃошевска 02669531.12.2006

Службени лица

# Име Презиме Бр. Лиценца Функција
1ИренаБелешковскаТехнички раководител
2ВедранБелешковскиТренер
3МирославИвановскиПомошник тренер
4СлаѓанИвиќСлужбен претставник
5ЕленаКрстевска ИвановскаЛекар

*на клупа најмногу 6 службени лица
Издава Регистрациска комисија и Канцеларија на КФСМ